Search

wie zijn wij?

Registrate Latino Radio (RLR) is een commerciële radio die online radio programma streamed voor een breed spectrum van radioluisteraars en heeft als doelgroep de Latino’s waar ze ook mogen zijn in deze wereld en mensen die geïnteresseerd zijn in onze cultuur.

 

Onze radiozender zendt, naast videoclips en muziek, ook interviews, meningen en commentaar over de evenementen en culturele actualiteiten van onze landen uit.

 

RLR is zich volledig bewust van het belang om feitelijke informatie aan onze radioluisteraars over te brengen. Een radio met een missie, die tegelijkertijd wordt omgezet in haar essentie: het uitzenden met kwaliteit. RLR heeft een visie die de grenzen van het mogelijke omvat; het overbrengen van ons dagelijks leven naar ieder huis en naar elke hoek waar internet beschikbaar is.

 

Registrate Latino Radio bestaat uit een enthousiast en ervaren team van mensen met verschillende achtergronden en nationaliteiten. Zij hebben niet alleen een goede beheersing van de radioproductie, maar ook van het organiseren van evenementen, het geven van lezingen over kunst en cultuur en bovenal zijn ze bezig met de ondersteunen en de promotie van de cultuur van onze landen.

 

RLR is zich bewust van de verschillen, maar ook van de overeenkomsten. Het is een radiozender die weet wat het doet en weet wat het wil. Een radiozender met een dynamisch, soms onconventioneel programma, die is gebaseerd op de standpunten van zijn luisteraars en de artiesten die contact met ons opnemen en waarvoor wij werken.

 

Deze radiozender richt zich niet alleen op het stimuleren van de culturele ontwikkeling, maar ook op de stimulatie van de economische ontwikkeling van onze regio door bedrijven en klanten met elkaar in contact te brengen.

 

Om al deze reden, en met inachtneming van de normen en waarden van onze samenleving, het multiculturalisme en diversiteit van smaak en overtuigingen op alle niveaus, willen wij dat RLR uw favoriete radio wordt.

 

Registrate Latino Radio

Afdeling Publieke Relatie